Valpar planeras 2021
 


 


 


Vårt mål med uppfödningen är att få fram individer med hög arbetskapacitet, belastningsbarhet och som dessutom har en ”välsmord växellåda”, med andra ord bra nerver. Målet är att försöka få fram individer som passar till alla former av arbete. Vi satsar på hundar för ett aktivt liv!


Vi erbjuder dig som valpköpare full support och vi har stor erfarenhet av hundens mentalitet, träning och tävling upp till internationell nivå.

Vi har några förväntningar på våra blivande valpköpare och det är att valpen vid 12 - 24 månader gör ett MH, helst ser vi er vid vårt kommande kull-MH som vi arrangerar. Dessutom så skall valpen HD (och ED) röntgas vid 12 - 24 månader. Valpen skall försäkras. Vi vill också att dobermannen ni köper från oss ska hjärttestas 3 gånger under sitt liv. Första gången tidigast vid 3 år. Vi ger råd var ni kan göra ultraljud. Holtertest tillhanda håller gärna vi och detta ger vi valpköparna som service när som helst de vill testa.
Annars har vi inga krav utan hoppas bara att våra valpar kommer att ge glädje och vara livslånga bästa vänner.

Cape Secure har kontinuerliga träningsläger där givetvis våra valpköpare har förtur. Vi har nära samarbete med toppfiguranter och toppinstruktörer inom alla brukssporter. Här är man alltid välkommen för att få hjälp med all sorters träning med sin hund.

Blir du och din Cape Secure-valp Svensk Brukschampion i någon gren så erbjuder vi dig ny valp gratis ur valfri kull.

Söker du en underbar familje- tävlings- och träningskamrat så är du välkommen att höra av dig.


Valparna säljs
- Registrerade i Svenska kennelklubben
- Med köpeavtal från Svenska kennelklubben
- ID-märkta
- Veterinärbesiktade
- Vaccinerade
- Valptestade vid ca 7 veckors ålder.